Кодове за отстъпки

Ваучери за отстъпки

OZONE

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в ОЗОН при финализиране на поръчка, ще …
код за отстъпка озон
Ваучери за отстъпки

eMAG

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в ЕМАГ при финализиране на …
код за отстъпка емаг
Ваучери за отстъпки

Зора

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Зора при финализиране на …
код за отстъпка зора
Ваучери за отстъпки

Душове за баня

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Dushove.bg при финализиране …
код за отстъпка душове
Ваучери за отстъпки

Dedal-robot

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Dedal-robot при …
код за отстъпка dedal-robot
Ваучери за отстъпки

Decathlon

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Декатлон при финализиране …
код за отстъпка декатлон
Ваучери за отстъпки

Fashion Days

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка във Фешън Дейс при …
код за отстъпка фешън дейс
Ваучери за отстъпки

Obuvki BG

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в ОБУВКИ бг при финализиране …
код за отстъпка обувки бг
Ваучери за отстъпки

Modivo

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Модиво при финализиране на …
код за отстъпка модиво
Ваучери за отстъпки

About You

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Абаут Ю при финализиране на …
код за отстъпка about you
Ваучери за отстъпки

Ardes

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Ardes при финализиране на …
код за отстъпка ардес
Ваучери за отстъпки

Jump

Използвайки промокод или ваучер за отстъпка в Jump при финализиране на поръчка, ще …
код за отстъпка jump
Ваучери за отстъпки

Timer

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Таймер бг при финализиране на …
код за отстъпка timer
Ваучери за отстъпки

Parfium

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Парфюм бг при финализиране на …
код за отстъпка parfium
Ваучери за отстъпки

Revita

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Ревита бг при финализиране на …
код за отстъпка revita
Ваучери за отстъпки

Technomarket

Използвайки промокод или ваучер за отстъпка в ТЕХНОМАРКЕТ при финализиране …
код за отстъпка техномаркет
Ваучери за отстъпки

Technopolis

Използвайки промокод или ваучер за отстъпка в ТЕХНОПОЛИС при финализиране …
код за отстъпка технополис
Ваучери за отстъпки

MyProtein

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в myprotein.bg при финализиране на …
код за отстъпка myprotein
Ваучери за отстъпки

Sinsay

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Sinsay при финализиране на поръчка, …
код за отстъпка sinsay
Ваучери за отстъпки

Виденов

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в мебели Виденов при финализиране на …
код за отстъпка мебели виденов
Ваучери за отстъпки

Notino

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в НОТИНО при финализиране на поръчка, …
код за отстъпка нотино
Ваучери за отстъпки

Booking

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Booking при финализиране на …
код за отстъпка booking

Купони, кодове за отстъпка и ваучери

Онлайн пазаруването нарасна фантастично през последните години и все повече компании привличат своите клиенти, като предлагат кодове за отстъпка и ваучери, ако продуктите и услугите се поръчват директно от техния уебсайт. Така потенциалните клиенти се насърчават да спестят време и пари, пазарувайки онлайн. Хората обичат да пестят пари, независимо колко малка е отстъпката, което е една от причините ваучерите да придобият огромна популярност по целия свят.

Хората днес все повече използват онлайн средата, за да пазаруват, поради което отстъпките в продуктовите уебсайтове стават все по-популярни. Всички са щастливи и привлечени от възможна отстъпка, поради което използването на купони за пазаруване, карти за подаръци или онлайн кодове на ваучери завладя интернет. Маркетолозите са забелязали голямото им въздействие върху потребителите и затова ги предлагат все по-често.

Относно купонирането

Нашата мисия е да предоставим безплатен достъп до кодове за отстъпка и ваучери до широка гама от онлайн магазини за всеки, който иска да закупи качествен продукт на разумна цена.

Нашият екип проверява ежедневно промоциите на онлайн магазините в България и добавя повече от 20 кода за отстъпка и ваучери към уебсайта, така че да можете да се насладите на широка гама от продукти от любимите си марки, които можете да закупите с по-малко пари и навреме .

Страницата ни е лесна за навигация, тъй като в лентата с менюта веднага ще намерите, както национални, така и международни онлайн магазини, които предлагат кодове, купони и ваучери за отстъпка или които имат текущи изчиствания на склад.

Предимствата на ваучера за отстъпка

  • Отстъпки, които започват от 1% до 10%, 20% и дори до 50% за определени продукти и услуги
  • Два продукта на цената на един
  • Безплатна доставка
  • Безплатна сесия в определена услуга

Как да използвате кодове за отстъпка и ваучери?

  1. Изберете отстъпката от офертата на партньорските магазини
  2. Прочетете условията на отстъпката – винаги трябва да проверявате срока на валидност на купона, преди да го използвате
  3. Кликнете върху „Покажи кода“
  4. Копирайте показания код за отстъпка към желания продукт
  5. Въведете вашия код за отстъпка, когато поръчвате от онлайн магазина, който предлага отстъпката в Promocii.info

Пример как да използвате код за отстъпка

Искате да пазарувате от Emag.bg и сте влезли в уебсайта Promocii.info. Отидете на страницата на магазина на Emag, потърсете кода за отстъпка или ваучера за Emag, проверете срока им на валидност, копирайте кода, ако е приложимо, въведете своя код в полето „купон за отстъпка“ във вашата количка за пазаруване в магазина на Emag и отстъпката ще бъде приложена към цената на поръчаните от вас продукти.

използвай промо код emag.bg

Ваучери за отстъпка

С нас винаги ще бъдете актуализирани в реално време с всички кодове за отстъпка и ваучери, предлагани от любимите ви магазини. Правилната система за използване на ваучери или карти за подарък позволява на всички търговци да достигнат до възможно най-много потребители, да мотивират съществуващите клиенти да се върнат и да създадат репутация и доверие, като нашият портал е изгодната връзка между клиента и продукта.

Предлагаме ви списък с някои от най-често използваните категории продукти в онлайн магазини за които се прилагат кодове за отстъпка. Софтуер, телефони, телевизори, хладилници, климатици, лаптопи, компютърна периферия, игри, видео конзоли, кафемашини, обзавеждане за баня, спални комплекти, дрехи и обувки, кухненски уреди като еър фрайъри, готварски печки, подаръци за мъже и жени, резервации за почивки и много други.

Често задавани въпроси за промо кодовете

Какво е код за отстъпка?

Кодът за отстъпка, често наричан промо код, код на купон или код на ваучер, е уникална комбинация от букви, цифри или и двете, които клиентите могат да въвеждат по време на процеса на плащане, когато правят покупка онлайн. Целта на кода за отстъпка е да предостави на клиента конкретна отстъпка или оферта, като например процент от общата покупна цена, фиксирана парична сума или други промоционални стимули.

Как мога да намеря ваучери за определен магазин?

Използвайте нашата търсачка, за да въведете името на магазина или прегледайте нашия списък с магазини. Кликнете върху магазина, който ви интересува. Ще намерите списък с техните налични ваучери, сделки и отстъпки. Копирайте ваучерите, които искате да използвате и ги добавете във вашата количка за пазаруване.

Как да приложа код за отстъпка?

Прилагането на код за отстъпка е лесно. Когато сте готови да направите покупка, продължете към страницата за плащане (финализиране). Потърсете поле с надпис „Промоционален код“, „Код на купон“ или „Код за отстъпка“. Въведете вашия уникален код за отстъпка точно както е предоставен. Кликнете върху бутона „Прилагане“ или „Изпращане“. Отстъпката или офертата, свързани с кода, ще бъдат приложени към вашата поръчка и ще видите актуализираната обща сума, преди да завършите покупката си.

Защо моят промо код не работи?

Ако вашият промоционален код от Promocii.info не работи, няколко често срещани причини могат да причиняват проблема. Ето някои стъпки, които можете да предприемете, за да отстраните проблема:

1. Проверете за дата на изтичане: Промо кодовете често имат дати на изтичане. Уверете се, че вашият код все още е валиден и не е изтекъл. Ако има, ще трябва да намерите нов, текущ код.

2. Преглед на правилата и условията: Някои промоционални кодове идват със специфични правила и условия. Уверете се, че отговаряте на всички изисквания, като минимална сума за покупка или конкретни артикули в количката ви, за да използвате кода.

3.Проверете за печатни грешки: Промоционалните кодове са чувствителни към главните и главните букви и трябва да бъдат въведени точно както се появяват. Проверете отново за правописни грешки, допълнителни интервали или неправилни знаци при въвеждане на кода.

4.Използвайте правилния код: Понякога може да са налични няколко кода за различни оферти или отстъпки. Уверете се, че използвате правилния код за конкретната промоция, която искате.

5. Прилагат се ограничения: Някои промоционални кодове може да са валидни само за клиенти за първи път, определени региони или определени продукти. Уверете се, че вашата поръчка е в съответствие с ограниченията на кода.

6. Изчистете кеша на браузъра си: Понякога кешът на браузъра може да причини проблеми. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, след което опитайте да приложите кода отново.

7. Опитайте с друг браузър или устройство: Ако кодът все още не работи, опитайте да използвате друг уеб браузър или устройство, за да видите дали проблемът продължава. Кодове за еднократна употреба: Някои промоционални кодове са само за еднократна употреба. Ако преди сте използвали кода, той може вече да не е валиден.

5/5 - (10 votes)
Промоции