Техномаркет брошура

Брошурата е актуална от 04.04.24 до 24.04.24

Technomarket брошура

техномаркет брошура

Относно Техномаркет

Техномаркет е непрекъснато развиваща се верига магазини за електроника и уреди с над 28 магазина в цаля България и обширен онлайн магазин. Текущата промоционална брошура се появява всяка седмица с много страхотни оферти от известни марки като Huawei, Siemens, Samsung, LG и други. Компанията предлага широка гама от домакински уреди, потребителска електроника, компютърна и мобилна техника на постоянно достъпни цени.

Историята на магазин Техномаркет

Популярният специализиран магазин Техномаркет за електроника е символ на високо качество, първокласно обслужване и страхотен експертен опит в консултациите, откакто е основан през 1999 г. Ако търсите лаптоп от Acer, имате нужда от нов принтер на HP или искате да се поглезите с елегантен SLR фотоапарат Nikon, то в настоящата брошура на Техномаркет определено ще намерите това, което търсите сред многото страхотни предложения! Възможно е също така да резервирате желания от вас артикул онлайн и да го вземете от удобен магазин или да получите поръчката си удобно до дома ви.

Нова брошура Техномаркет

Възползвайте се от страхотните намаления от месечната брошура с промоции на:

Често задавани въпроси за магазин Техномаркет

Кога излиза новата брошура на Technomarket?

Новата брошура излиза веднъж месечно.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са Техномаркет България?

Може да се свържете с екипа на Техномаркет на телефон 02 / 942 1101 за централен офис, за онлайн поръчки на 0700 10 800 или да изпратите запитване по имейл до online@technomarket.bg

Още каталози и брошури от български магазини и хипермаркети

5/5 - (2 votes)
Промоции