КИК брошура

Брошурата е актуална от 8 Април

KIK брошура

кик брошура

Историята на компанията

KiK е немски дискаунтър за дрехи и текстил, който е основан през 1994г. и управлява над 2600 клона в Европа. Актуалната брошура на KiK излиза на всеки две седмици, представяйки актуалната колекция, най-новите модни тенденции и всички предложения на KiK. Вече можете да се сдобиете с всички брошури и модни тенденции на най-добри цени в някой от многобройните, атрактивно проектирани филиали или в големия онлайн магазин KiK.

Какво означава КИК?

Съкращението KiK означава „Customer is King” или в превод на български „Клиентът е Крал“ и това е отразено и в корпоративната философия на популярния дискаунтър. Текстилната гама за жени, мъже и деца съставлява около 70% от цялата гама, докато селекцията от модерни облекла се допълва от нехранителни артикули като домашен текстил, стоки за домашни любимци, подаръци, козметика, аксесоари, както и играчки и канцеларски материали.

KiK доказва, че устойчивостта и честно произведената мода не трябва автоматично да са скъпи – текстилният дискаунтър представя прозрачно производствените условия на своя уебсайт и обяснява, че можете да получите висококачествени модни и подаръчни артикули на най-ниската цена. В KiK, освен многото собствени марки, ще намерите и известни марки като Nike, Adidas и Puma по-евтино от където и да било другаде! KiK – намалението на текстила.

Често задавани въпроси за магазин КИК

Кога излиза новата брошура на КИК?

Новата брошура на КИК излиза в началото на всеки месец.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са KIK България?

С КИК България може да се свържете, като изпратите имейл до тях чрез формата им за контакт в сайта https://bulgaria.kik.eu/kontakt

Още оферти и каталози от други български хипермаркети

5/5 - (2 votes)
Промоции