Booking

Сбъднете мечтите си за перфектно ваканционно настаняване: независимо дали романтични вили, вълнуващи хотели, уютни ваканционни апартаменти или изключителни курорти, Booking.com сравнява безброй места за настаняване със светкавична скорост и винаги намира точното нещо за вас. Открийте любимото си настаняване сега и се поглезете с достъпен комфорт дори извън собствените си четири стени с ваучер за Booking.com

Ваучери за отстъпки

Отстъпка до -18% от стойността на настаняването

Възползвайте се от намаление до -10% от стойността на наставяването
ИЗПОЛЗВАЙ
Booking.com

Код за отстъпка Букинг

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Booking при финализиране на поръчка, ще спесите процент от крайната сума, която ще платите. Средният процент на отстъпките достига до 5%, което означава, че ако поръчката Ви е 100лв. и използвате код за 5% отстъпка, то крайната сума за плащане ще бъде 95лв. без цената за транспорт.

С код за отстъпка може да намалите крайната сума от категориите:

  • Хотелски настанявания
  • Комбо пакети полет и хотел
  • Автомобили под наем
  • Летищни трансфери

Как да използвам промо код за отстъпка в Booking.com?

Копирайте кодът за отстъпка. Добавете желаният продукт в количката и добавете код в полето промо код и натисни върху бутона приложи. След като добавите ваучера ще видите още на същата страница, че цената на продукта е намалена. Продължете към следващата стъпка, за да запазите данните за доставка и фактуриране, както и начина на плащане.

използвай промо код booking

Ваучер за отстъпка Букинг

На какво трябва да обърна внимание при записване?

Можете да видите точните условия за осребряване на вашия код за отстъпка в Booking.com в съответния купон под повече подробности. Там ще намерите цялата информация, която е от значение за използване, например дали изобщо имате нужда от код на ваучер, дали има определени ограничения или какви неща трябва да се вземат предвид като нов или съществуващ клиент. Освен това в подробностите е посочен периодът, през който е валидна вашата отстъпка.

Какви намаления има в Booking.com?

Лесно е: като сравнявате хотели в Booking.com, няма как да не спестите! Изберете вашата дестинация за пътуване, въведете датата на вашата почивка и броя на пътуващите и ще видите с един поглед всички хотели, ваканционни апартаменти и апартаменти в желаното място. Намирането на най-евтиното настаняване никога не е било толкова лесно!

ваучер за отстъпка букинг

Още съвети за спестяване при резервиране в Booking.com

Не е задължително да имате нужда от промоционален код за отстъпка в Букинг. Тук ще намерите допълнителни съвети как да спестите в допълнение към ваучер за намаление.

Програма за лоялни клиенти Genius

Това е програмата за лоялни клиенти на Booking.com. Регистрирайте се безплатно за програмата за лоялност Genius и се възползвайте от вашето отключено ниво за цял живот. Програмата Genius е разделена на три нива. В ниво 1 получавате 10% отстъпка, в ниво 2 получавате 15% отстъпка и в ниво 3 получавате дори 20% отстъпка.

Отстъпката се прилага към цената на настаняването, без такси и данъци . Над 390 000 места за настаняване по целия свят участват в програмата Genius. Членовете на Genius получават допълнителни предимства като приоритетно обслужване на клиенти, безплатна закуска или безплатно надграждане на стаята.

Бюлетин на Booking.com

Регистрирайте се за електронния бюлетин на Booking.com и получете най-добрите оферти, промо кодове и ваучери във входящата си кутия. Това спестява време и пари. Например, осигурете своя код за отстъпка за резервация, който ще получите по имейл. Осребрете полученият код за отстъпка при резервация и спестете.

Още кодове и ваучери за отстъпки в български сайтове и онлайн магазини

Често задавани въпроси за резервирането чрез Booking.com

Как работи Booking?

В Booking.com можете да резервирате полети, хотели, коли под наем, атракции и много други за престои по целия свят. Първо изберете желаната категория в главното меню. Ако искате да резервирате хотел в София, въведете периода на престоя и броя на пътуващите. С полезните филтри вече можете да стесните резултатите, колкото искате. Някои от най-популярните филтри включват бюджет, паркинг, брой легла, закуска, сауна и отзиви. Можете също да зададете разстоянието до центъра. След като стесните, разгледайте офертите и проверете наличността. След това изберете стаята, която желаете и кликнете върху „Резервирам“. В следващата стъпка въведете вашите данни като собствено име, фамилия и имейл адрес. В последната стъпка финализирате резервацията.

Необходима ли е регистрация за да се използва код за отстъпка?

За да използвате ваучер за отстъпка в Booking.com, трябва или да влезете със съществуващите си данни за достъп, или да се регистрирате с вашето име и имейл адрес по време на резервацията. По правило не се изисква промоционален код на Booking.com или код за отстъпка на Booking.com. Стойността на ваучера ще бъде кредитирана автоматично. Грабнете го сега и използвайте промоционален код, за да получите оферти, както и да резервирате полети в последния момент, хотели и други.

Какви са вариантите за доставка?

В Букинг няма опции за доставка, тъй като пътуването се обработва изключително през онлайн портала. Сигурни резервационни сделки онлайн с промоционален код – без доставка и без документи! Грабнете своя ваучер от Booking.com сега и спестете.

Какви са опциите за плащане?

Най-често срещаният начин на плащане е с кредитна карта като VISA и Mastercard. Това се изисква за повечето места за настаняване, за да потвърдите резервация. Това е необходимо, тъй като местата за настаняване използват предварителна оторизация, за да гарантират, че има достатъчно кредит по картата. Предварителната оторизация временно блокира определена сума. Някои места за настаняване изискват авансово плащане или депозит преди престоя ви. Останалата сума ще бъде платена на място. В някои случаи настаняването също позволява плащане с дебитна карта или PayPal. Можете да разберете кои методи на плащане се приемат в потвърждението на резервацията. Като алтернатива можете да се обадите на мястото за настаняване, за да разберете как да платите резервацията.

Как да се свържа с Букинг?

Адрес: Booking.com BV, Postbus 1639, 1000 BP, Холандия Портал за клиенти чрез информация за влизане или резервация (номер за потвърждение + ПИН код) Имейл за обслужване на клиенти kunden.service@booking.com Факс за обслужване на клиенти +31 20 712 5609

5/5 - (4 votes)
      Промоции