JYSK брошура

Брошурата е актуална от 29.02 до 27.04.2024

Юск брошура

юск брошура

JYSK е популярен търговец на дребно в България и цяла Европа, известен със страхотните си предложения за дома и промоциите в брошурата на Jysk. Със седмични промени в офертите, брошурата на Jysk редовно представя атрактивни оферти и специални цени. Клиентите могат да очакват разнообразна гама от мебели, матраци, спално бельо, декоративни елементи и аксесоари за дома. От стилни мебели до практични стоки за дома, JYSK предлага богат избор, който да отговаря на индивидуалните нужди.

Магазините на JYSK са лесно достъпни в над 15 български градове и предлагат приятно пазаруване. Персоналът е любезен и услужлив, така че клиентите винаги могат да получат подкрепа, ако имат въпроси. Клиентите могат да очакват редовни отстъпки, промоции и специални цени. Те правят покупката от JYSK не само полезна, но и рентабилна. Друг плюс при пазаруване в JYSK е безплатната доставка. Клиентите могат да поръчат избраните от тях артикули от комфорта на собствения си дом и да ги получат с безплатна доставка.

 • Спални комплекти и възглавници
 • Легла и гардероби
 • Матраци
 • Аксесоари за баня
 • Халати, кърпи и пантофи
 • Офис бюра, органайзери и етажерки
 • Дивани и кресла
 • Кухненски маси и столове
 • Шкафчета и скринове
 • Палатки, хамаци
 • Огледала
 • Килими

Независимо дали търсите нови мебели за вашия дом, искате да направите спалнята си по-удобна или просто искате да разгледате страхотни оферти, JYSK ви предлага широка гама от висококачествени продукти на достъпни цени. Посетете клон на JYSK близо до вас или поръчайте онлайн, за да се възползвате от атрактивни оферти, услугата за безплатна доставка и брошурата на Jysk.

Относно магазини Юск

JYSK е международна верига магазини на дребно, които продават „всичко за дома“. Тази верига все още е собственост на семейството на първоначалния й основател, Lars Larsen, който е известен в цяла Дания като водещ търговец, който винаги има страхотни оферти.

Историята на компанията

През 1979 г. той отваря първия си магазин в Дания, във втория по големина град в страната, Орхус, където се намира и до днес. Larsen има големи амбиции, макар че не си е и представял колко бързо ще се развие бизнеса му. Larsen продължава работата си, като отваря няколко успешни нови локации на JYSK Sengetøjslager (оригиналното име на магазина до 2001 г.) в цялата страна и през 1984 г. отваря първия си магазин извън Дания, в съседна Германия.

Днес групата на JYSK се състои от повече от 3200 магазина в 48 страни по света. Годишният оборот е около 4.87 милиарда евро. Растежът е стабилен и контролиран. Общият брой на персонала е почти 28.500 служители. Думата „JYSK“ винаги присъства в името на компанията. На датски думата „JYSK“ се използва за хората от п-ов Ютландия (откъдето е и Lars Larsen) и често се свързва с качества като скромност, последователност и честност – три качества, които винаги са били припознавани и у Larsen. JYSK е символ на надеждността, и добрата оферта винаги е добра оферта.

Jysk България

В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г. До днес, веригата магазини има 51 обекта, с общо над 700 служители. Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и осмата за датската компания подобна база в света.

Често задавани въпроси за Jysk България

Кога излиза новата брошура на Юск?

Новата брошура излиза всяка седмица в периода между четвъртък и понеделник.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа с Юск България?

Може да се обадите на телефон 02 492 55 42 или да изпратите имейл до: JYSKBG@JYSK.com

Нови брошури от други супермаркети и хипермаркети

5/5 - (2 votes)
Промоции