Код за отстъпка Декатлон

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Декатлон при финализиране на поръчка, ще спесите процент от крайната сума, която ще платите. Средният процент на отстъпките достига до 10%, което означава, че ако поръчката Ви е 100лв. и използвате код за 10% отстъпка, то крайната сума за плащане ще бъде 90лв. без цената за транспорт.

С код за отстъпка може да намалите крайната сума от категориите:

  • Спортни и фитнес уреди
  • Мъжка и дамска спортна екипировка и обувки
  • Палатки, къмпинг и туристически аксесоари
  • Ски и сноуборд екипировка

Как да използвам промо код за отстъпка в Decathlon.bg?

Добавете желан продукт във вашата количка. В полето Добави ваучер, въведете кодът за отстъпка. Промо кодовете не важат за продукти на изплащане.

decathlon discount code
Възможно е изображението да не е актуално.

Историята на Декатлон

Първият магазин на Декатлон отваря врати през далечната 1976 година във Франция. Днес Декатлон е най-голямата компания за спортни стоки в света с над 1 600 магазина в 57 държави. Първият ни магазин в България отваря врати през 2013 година в град София и от самото начало до сега нашата мисия е да дадем възможност на колкото е възможно повече хора да опознаят удоволствието и ползите от спорта. Декатлон отваря първият си магазин в България през 2013г.

Визия на компанията

Декатлон е мястото, което обединява екипите ни от спортни ентусиасти около една обща цел -да прави удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора. Иновациите и страстта към спорта са в основата на дейността на компанията – от проучването до продажбата, през концепцията и дизайна, производството и логистиката. Екипите на марките за спортни стоки влагат цялата си енергия, за да създават красиви, високотехнологични и лесни за използване продукти на възможно най-ниските цени.

5/5 - (2 votes)
Decathlon
Decathlon
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Промоции