Praktis брошура

Брошурата е актуална от 15 Април до 5 Май

Каталог на Практис с актуални промоции

практис брошура

Железарията Практис е верига с магазини в 8 български града, която разполага с богат асортимент от продукти за строителството и украсата на дома. Ще откриете промоционални оферти на продукти за електричество, дом и градина, инструменти, машини, бетонови смеси, врати, обзавеждане за баня, килими, ламинат, плочки и много други. Веднъж седмично брошурата на Практис, предлага голямо разнообразие от намалени стоки за строителството и обзавеждането.

Услуги, предлагани в магазин Практис

  • интериорни проекти
  • тониране на бои
  • обкантване на пътеки
  • изработка на ключове
  • доставка на стоки до дома
  • наем на машини и оборудване
  • сервизен център

Историята на магазин Практис България

Успех е когато съградиш нов бизнес, да съумееш да се грижиш за него и да го развиваш, за да е в услуга на клиентите, гражданите и цялото общество. Вече над 15 години българската компания PRAKTIS, съумява да посреща всички предизвикателства и да заложи успеха в своите планове за устойчиво развитие. Идеята да развие верига строителни хипермаркети тип „Направи си сам”, се ражда съвсем закономерно – управителят на компанията Любен Милчев повече от 25 години представя на българския пазар утвърдени световни и български производители и брандове.

Началото

Началото на PRAKTIS е поставено през 1999 г. с основаното на компанията „Мегадом“ ООД. Усилена и упорита работа води до появата на първият магазин PRAKTIS, който се открива през 2002 г. на територията на гр. София и покрива 2000 кв.м търговска площ. Ясно дефинираните цели, съчетани с всеотдаен стремеж за постоянно развитие, се проявяват в изграждането на търговска верига от седем магазина, които днес функционират на територията на страната. През 2012 г. PRAKTIS разширява своята експанзия и е пионер в онлайн търговията на стоки и услуги от типа „Направи си сам“.

магазин практис

Съвременните стандарти на обслужване предполагат персонализирано отношение към клиента, което Практис постоянно усъвършенства. Съвременният потребител изисква всичко да става по-бързо, по-лесно и с минимални усилия. Тежестта пада в доставчика на услугата, което поставя нови предизвикателства в сектора и целия бранш. Натрупаният 15-годишен опит позволява на компанията да отговори на очакванията на клиентите, като им предоставя цялостно обслужване, съчетаващо консултация, продукти на отлични цени и съпътстващи услуги към тях.

Често задавани въпроси за Praktis
Кога излиза новата брошура на Практис?

Новата брошура излиза веднъж месечно. Обикновено между 1во и 12то число.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са Практис България?

Може да се свържете с екипа на Практис на телефон 0700 45 004. Телефонното обаждане е на цената на градски разговор от цялата страна за абонатите на стационарни телефони. Обажданията от мобилни телефони се таксуват според заложените ставки на тарифния план, по индивиуалния план на всеки абонат и не се покриват от безплатните минути. За информация за поръчки, изпратете запитването си на имейл online@praktis.bg

Каталози и брошури в други български строителни магазини и хипермаркети за дома

5/5 - (2 votes)
Промоции