Зора

Българската верига магазини Зора е един от любимите хъбове за техника и електроника. Поръчайте на изгодна цена с намаление телевизори, хладилници, климатици, перални, съдомиялни машини, лаптопи с промо код за отстъпка в Зора през 2024.

Ваучери за отстъпки

Безплатна доставка за поръчки над 50лв.

Възползвайте се от безплатна доставка за онлайн поръчки над 50 лв. до всяка точка на България

Намаления до -25% на телевизори

Възползвайте се от намаления на телевизори, аудио техника, гейминг конзоли и аксесоари с отстъпки до -25% и безплатна доставка
TV10

Отстъпки до -30% на хладилници, перални, съдомиялни и готварски печки

Възползвайте се от намаления на домакински уреди с отстъпки до -30% и безплатна доставка

Промоции до -20% на лаптопи и компютри

Възползвайте се от намаления на нови лаптопи, компютри и периферия с отстъпки до -20% и безплатна доставка
10LAPTOPS

Оферти до -25% на нови мобилни телефони и таблети

Възползвайте се от намаления на нови мобилни телефони, таблети и аксесоари с отстъпки до -25% и безплатна доставка

Код за отстъпка ЗОРА

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Зора при финализиране на поръчка, ще спесите процент от крайната сума, която ще платите. Средният процент на отстъпките достига до 8%, което означава, че ако поръчката Ви е 100лв. и използвате код за 8% отстъпка, то крайната сума за плащане ще бъде 92лв. без цената за транспорт.

С код за отстъпка може да намалите крайната сума от категориите:

Как да използвам промо код за отстъпка в Zora.bg?

Добавете желан продукт във вашата количка. В полето код за отстъпка, въведете промо кодът за отстъпка и натиснете бутонът приложи.

използвай промо код zora

Историята на магазин Зора

Верига магазини ЗОРА е българска компания за черна и бяла техника. Компанията е създадена през 1991 г. Верига магазини ЗОРА има 36 магазина, както и онлайн магазин – zora.bg. В София работят 8 магазина, в градовете с по две локации – Варна, Стара Загора, Плевен, Пловдив. Верига магазини ЗОРА е единствен представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника с марка CROWN, както и на черна и бяла техника с марка FINLUX. От 2011 г. Зора е и официален вносител на TV HITACHI, като към портфолиото на компанията са още марките AYCO и X-TREMER.

Zora Promo Code

Преди да въведете промо кода за отстъпка, уверете се, че отговаряте на условията за прилагане на кода (като валидност на кода, минимална стойност на поръчката или определени ограничения за продукти). Ако кодът все още не работи, проверете дали е въведен правилно и все още е валиден. Ако не можете да разрешите проблема, свържете се с поддръжката на магазина за допълнителна помощ.

Ваучер за Зора

Сумата, която можете да спестите с промо код за отстъпка в Zora, може да варира в зависимост от стойността на поръчката и стойността на предлаганата отстъпка. По правило процентът на отстъпката може да бъде между 1% и 25%, а спестената сума може да достигне десетки лева, в зависимост от ситуацията.

zora promo code

Зора Промоции

Всеки месец Зора, пуска собствена брошура с над 200 промоции на черна и бяла техника и потребителска електроника. В брошурата с промоции ще окриете намаления на перални, еър фрайъри, мултикукъри, ютии, кафемашини, хладилници, бойлери, готварски печки, климатици, лаптопи, мобилни телефони, смартфони, прахосмукачки. Малки уреди, като фотоепилатори, смарт часовници, преси за коса, тримери, машинки за подстригване, зъбни душове.

Зора Черен Петък

Всеки последен петък на ноември верига магазини Зора се включва в кампанията с промоции за Черен Петък. Компанията предлага разпродажба на свои застояли на склад уреди и потребителска електроника с отстъпки до 60% от редовната цена. Черният петък е страхотна възможност да закупите нови домакински уреди изгодно от най-добрите марки.

Често задавани въпроси за Зора

Предлага ли Зора подаръчни ваучери?

Да, верига магазини Зора, предлага подаръчни ваучери на стойност 10 лв., 20 лв., 30 лв., 50 лв., 100 лв. и 200 лв.

Как да използвам подаръчен ваучер?

Ваучерите могат да се използват само във физическите магазини на търговска верига ЗОРА. Ваучерът се издава под формата на пластика и се изпраща до адрес.

Как мога да се свържа с поддръжката на Зора?

С екипът на Зора, може да се свържете като посетите всеки един от магазините на компанията или officezora@zora.bg , support@zora.bg и телефон 3030 за връзка с онлайн магазина. За корпоративни клиенти, използвайте +359 2 813 03 64 E-mail: sales@zora.bg

Какви са цените за доставка?

Фирмата предлага безплатна доставка за онлайн поръчки над 50 лв. до всяка точка на България. За поръчки под 50лв. доставката е в размер на 5лв.

Какви са начините за плащане?

Зора предлага разнообразие начини за плащане, за да може да улесни своите клиенти. Наложен платеж, банков превод, предплащане с кредитна или дебитна карта, ePay, БНП Париба лични финанси, Ти Би Ай Банк, УниКредит.

5/5 - (7 votes)
      Промоции