Ardes

Покажи кодът
Покажи кодът

Търсите нов компютър? Или бихте предпочели таблет? Без значение дали е преносим компютър, компютър или таблет при нас със сигурност ще намерите подходящите ваучери за отстъпка в Ardes, с които можете да се сдобиете с устройствата на невероятно ниска цена.

Ваучери за отстъпки

До 5% отстъпка при поръчка на нова техника

Промокод за отстъпка до 5% от стойността на поръчка, включваща техника и електроника
1760-2599-4121-7530

Безплатна доставка над 50лв. до личен адрес

Възползвайте се от безплатна доставка за онлайн поръчки над 50 лв. до всяка точка на България, използвайки нашият промокод за Ардес
1760-2599-4121-7530

Код за отстъпка Ардес

Използвайки промо код или ваучер за отстъпка в Ardes при финализиране на поръчка, ще спесите процент от крайната сума, която ще платите. Средният процент на отстъпките достига до 10%, което означава, че ако поръчката Ви е 100лв. и използвате код за 10% отстъпка, то крайната сума за плащане ще бъде 90лв. без цената за транспорт.

С код за отстъпка може да намалите крайната сума от категориите:

Как да използвам промо код за отстъпка в Ardes.bg?

Добавете желан продукт във вашата количка. Отидете във вашата количка и в полето имаш ваучер за отстъпка, въведете кодът и натиснете бутона въведи.

използвай промо код ардес

Историята на магазин Ардес

АРДЕС Информационни Технологии ЕООД стартира своята дейност през 1996г. Интернет сайтът на фирма Ardes.bg функционира активно от 1999г. Ardes.bg предлага цялата гама от продукти на водещите български ИТ дистрибутори на едно място. Консултация при избора на информационно оборудване и софтуер, доставка на компютърни системи и лаптопи за дома и офиса. Доставка на богато разнообразие от компютърни компоненти, модули и софтуер. Изграждане на компютърни и телевизионни локални мрежи и системи. Изграждане на цялостни информационни решения за бизнеса. Абонаментна поддръжка и сервиз на компютърна техника.

Ardes Promo Code

Лаптопи, таблети или компютърни системи на изгодна цена

Чували ли сте фразата: „Работата на компютър е като каране на подводница: отвориш ли прозорец, започват проблемите.“ Това твърдение се отнася за много хора, защото често е трудно, особено за тези, които не са особено осведомени, да намерят правилния компютър, перфектния лаптоп или най-добрия таблет.

Купете на ниски цени за лаптопи и таблети

Лаптопът е сгъваем компютър, който има много производителност и следователно е особено подходящ за сложни приложения като игри или програми за редактиране на изображения. Въпреки че преносимият компютър може да се опише и като преносим сгъваем компютър, той обикновено се използва за работа с по-малко изчисления.

Ноутбуците, лаптопите и настолните компютри работят предимно с операционна система Windows, като Windows 11 в момента е най-новото приложение. Но Linux и други също често се използват. При таблетните компютри обаче нещата са малко по-различни. Повечето от тях работят с операционни системи Android или IOS. Но Windows също се използва от някои.

Таблетните компютри не съществуват от много дълго време, но компактните устройства са много популярни сред клиентите. Благодарение на малкия си формат и висока производителност, таблетът вече е заменил повечето настолни компютри и лесно може да бъде взет със себе си на пътувания или екскурзии. Таблетите могат лесно да се управляват чрез докосване благодарение на вградения сензорен екран. iPads на Apple са особено популярни, тъй като са гъвкави и мощни в същото време.

ardes promo code

Просто купете компютърни аксесоари по-евтино с ваучер

Защо не поръчате своя нов лаптоп, таблет или мобилен телефон онлайн? Предварително можете лесно да получите съвет за отделните модели от вашия местен магазин за електроника Ардес. Освен това Промоции Инфо редовно ви предлага нови ваучери за преносими компютри, таблети, компютърни системи и аксесоари, с които се възползвате от по-ниски цени при всяка покупка.

Често задавани въпроси за АРДЕС

Какъв е кода за отстъпка в Ардес?

Кодът за отстъпка в Ardes.bg е 1760-2599-4121-7530, който ви дава до 5% отстъпка на техника и електроника.

Предлага ли Ардес подаръчни ваучери?

Да, може да поръчате електронен подаръчен ваучер на стойност 100лв. от тук: https://ardes.bg/product/elektronen-podarachen-vaucher-100-lv-gift100-333633

Какви са условията за използване подаръчен ваучер?

Ваучерът се издава от Ardes.bg и е валиден само за посочения върху него период. Ваучерът може да се използва само за онлайн покупка чрез сайт www.ardes.bg. Ваучерът може да се използва за продукти на промоция. Ваучерът може да се използва за повече от един продукт, когато продуктите са в една поръчка. Ваучерът НЕ може да се използва за онлайн поръчка на стойност по-ниска от стойността на ваучера. В случай на такава покупка в магазина, ресто не се връща. Когато върху ваучера са упоменати конкретни продуктови групи, отстъпката важи само за тях. Ваучерът НЕ може да се използва повече от веднъж. За да използвате ваучера, трябва да въведете номера му във виртуалната количка по време на поръчката. В количката може да се въведе само един ваучер по време на поръчката. Ваучерът НЕ може да се използва за вече направени покупки, ако кодът му не е бил въведен при поръчката.

Как мога да се свържа с поддръжката на Ардес?

Може да се свържете с екипа на Ардес на националните телефони: 0700 150 60 и 0878 150 600 на цената на един градски разговор при обаждане от цялата страна от стационарен телефон. При обаждане от мобилен телефон цената на разговора е според тарифния план.

Какви са цените за доставка?

Продавачът ще извършва доставката на Стоките и предоставянето на Услугите само на територията на България. Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от Ардес ИТ над стойност 49.99 лв. (с ДДС) ще бъде безплатна за Клиента и се извършва с куриерска компания Спиди. Цената на доставката на продукти, предлагани от Ардес ИТ на стойност на/под 49.99 лв. (с ДДС) ще е 7.99 лв. и се извършва с куриерска компания Спиди. Доставка на поръчки по куриерска компания Еконт се заплаща независимо от стойността на поръчката. Доставка до офис на Еконт ще е 10.99лв. Доставка по Еконт до адрес на клиента ще е 10.99лв.

Какви са начините за плащане?

Може да заплатиш поръчката си по един от следните начини: в брой, с карта, ePay, наложен платеж, банков превод или на изплащане с ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ, UniCredit и TbiBank.

5/5 - (4 votes)
      Промоции