Технополис брошура

Брошурата е актуална от 18.04.24 до 09.05.24

Актуален каталог на Technopolis със седмични промоции

технополис брошура

Историята на магазин Технополис

Историята на Технополис започва през 2001г. в София и сега има над 33 специализирани магазина в цяла България, където можете да получите най-добрите оферти от света на електрониката. Текущата промоционална брошура се появява всяка седмица, пълна с най-добрите сделки и оферти на телевизори и аудио системи, игри и конзоли, лаптопи и компютри, домакински и кухненски уреди, фото и видео, телекомуникации и навигация.

Месечна брошура с промоции Технополис

В новата актуална рекламна брошура на Технополис с промоции можете да очаквате селекция от евтини електоуреди за дома от реномирани марки, които можете да закупите на място в най-близкия хипермаркет или удобно да ги доставят до дома ви чрез онлайн пазаруване. Какво ще кажете за новата мъжка самобръсначка Philips или търсите подходящ чифт спортни слушалки Sony или искате да подарите цифров фотоапарат Nikon? Вашата кухня има нужда от свеж въздух и искате да се поглезите с хладилник Liebherr на изгодна цена? Няма проблем да закупите някои от тези продукти с актуалните предложения от брошурата на Технополис.

Нова брошура Технополис

Възползвайте се от страхотните намаления от месечната брошура с промоции на:

Често задавани въпроси за магазин Технополис

Кога излиза новата брошура на Technopolis?

Новата брошура излиза веднъж месечно.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са Технополис България?

Може да се свържете с екипа на Технополис на телефон 070012340 – универсален фиксиран номер от мрежата на А1. На цената на един градски разговор при обаждане от стационарен номер. При обаждане от мобилен номер, цената се определя според тарифния Ви план за обаждане към номера 0700.

Още каталози и брошури от български магазини и хипермаркети

5/5 - (3 votes)
Промоции