Хладилници

зора

От магазин Зора може да закупите хладилници с фризер Bosch, Samsung, Finlux, Smeg, Liebherr, Whirlpool, Gorenje, Indesit и много други брандове.


емаг

Хладилници на промоция

хладилници промоция

Хладилниците са едни от големите електрически уреди, без които не бива да остава нито едно домакинство. Можете да намерите широка гама от евтини продукти на промоция. Това означава, че можете да оборудвате вашата кухня с висококачествена версия, която отговаря на вашите очаквания за качество – и да спестите значителна сума благодарение на намалената цена.

Добрите промоции на хладилници могат да бъдат трудни за намиране, особено когато търсите оферти за някои от най- добрите хладилници. За щастие ние сме тук, за да помогнем. Събираме най-добрите промоции на хладилници от търговци на дребно като Емаг, Технополис, Зора, Техномаркет и др. Независимо дали търсите модел от висок клас или евтин хладилник, който ще ви издържи години, тук са най-добрите разпродажби на хладилници, които можете да получите в момента.

Разпродажба на хладилници

Как да изберем хладилник?

мнения за избор на хладилник

Независимо дали сте необвързани или имате голямо семейство, хладилникът е част от всяко домакинство, за да запази храната свежа. Домакинският уред се предлага в различни версии, за да отговори на индивидуалните нужди. При избора на подходящ хладилник трябва да се вземат предвид няколко аспекта в процеса на вземане на решение.

Кой модел е правилният?

На първо място стои въпросът кой модел хладилник е подходящ за вас. Има основно четири различни варианта на хладилника, от които да избирате:

  • Хладилник без фризерна част
  • Хладилник с вградена фризерна част
  • Комбинация хладилник/фризер
  • Отделен фризер

Хладилник без фризерно отделение обикновено се препоръчва само в комбинация с отделен фризер, в противен случай замразената храна ще трябва да се избягва напълно. Хладилниците с вградено фризерно отделение са практични, но обикновено имат ограничен капацитет на фризера. Ако искате да замразите голямо количество храна, за предпочитане е да закупите комбинация от хладилник с фризер.

Изберете правилния размер: мини хладилник или голям хладилник?

Когато избирате правилния размер на хладилника, колкото по-голямо е домакинството и колкото по-често готвите у дома, толкова по-голям трябва да бъде хладилникът. За едно домакинство често е достатъчен обем от около 100 литра. За всеки следващ човек в домакинството трябва да се предвидят около 50 литра повече. Не на последно място важна роля по отношение на размера играе и разположението на хладилника. Поради конструкцията си уредите под плота трябва да са значително по-малки от свободностоящите хладилници.

Какъв клас на енергийна ефективност имат хладилниците?

Въпреки че енергийната ефективност на уредите се подобри значително през последните години, хладилниците са сред най-големите консуматори на енергия в почти всяко домакинство. Ако искате да поддържате разходите си за електроенергия под контрол, трябва да обърнете внимание на висок клас на енергийна ефективност при закупуване на хладилник. Според новите енергийни етикети за електрически уреди, устройствата от клас А ще консумират най-малко електроенергия. Устройствата на известни производители на хладилници като Bosch, LG или Miele обикновено имат високо ниво на енергийна ефективност.

Брошури в които е възможно да откриете намаления на хладилници

зора брошура
технополис брошура
техномаркет брошура
темакс брошура

Още оферти и намаления на бяла и черна техника

5/5 - (5 votes)
Промоции