Лидл брошура

Брошурата е актуална от 22 Април до 28 Април 2024г.
Актуален каталог на Lidl със седмични промоции

Възползвайте се от страхотните намаления и тази седмица в хипермаркет Lidl. Сегашната брошура включва промоции на стоки от разнообразен характен за кухнята и ежедневието.

Нова брошура Лидл

Lidl е един от водещите дискаунтъри в Европа. Това означава, че в магазините от марката се продават продукти на промо цени, без да се прави компромис с качеството. Лидл впечатлява не само с богатия си асортимент и с постоянно високо качество, но и с компетентно обслужване на клиентите. В Lidl можете да намерите всички продукти, от които се нуждаете за ежедневието, както и постоянно променяща се гама , която можете лесно да разгледате в настоящата брошура.

Разбира се, Lidl предлага широка гама от стоки за ежедневието, като сирена, колбаси, печива, хигиенни артикули или напитки, които също можете да намерите на редовни интервали на намалени цени в брошурата.

Собствена марка продукти

Лидл е първият дискаунтър, който представи свои собствени „продукти за справедлива търговия“ на пазара със собствената си марка „Fairglobe“. Освен това има собствена марка „Deluxe“, която предлага особено висококачествени продукти като премиум продуктова линия по време на Великден или по време на коледния сезон. Специално внимание обаче се обръща и на седмичните промоционални артикули, които могат да включват например текстил, инструменти, домакински електроуреди.

Историята на Lidl

Компанията е основата през далечната 1930 година в Германия, което я прави най-старата верига супермаркети, оперираща в България. Пре средата на 20-ти век, мисълта за международна верига магазини все още е само предприемачески сън. Основателят на Lidl, Дитмар Шульц, обаче имаше визия – да предложи на хората възможност за пазаруване на ниски цени, без да правят компромис с качеството.

И така започна пътешествието на магазин Лидл, който не само предлага евтини цени, но и внимателно подбира стоките, които предлага. Внимателният подход към избора на продукти бързо става търговски маркер на магазина, изграждайки доверие у клиентите.

Международна експания в Европа

С годините Lidl започна да се разраства извън Германия и да завладява пазари в цяла Европа. Този успех не бе случайност, а резултат от постоянното стремление към подобрение и иновации. При влизането си на нови пазари, Lidl се адаптира към местните предпочитания и потребности, като същевременно запазва своята идентичност и ангажимент към качеството.

Lidl бързо се превърна в позната марка със своите силни стойности – простота, ефективност и отвореност към клиентите. Концепцията на „discount супермаркет“ се укрепва и стана символ на компанията.

Lidl България

Лидл стъпва на българския пазар с откриване на свои обекти през 2010г. и непрестанно разширява мрежата си от обекти из цялата страна. През 2018 г. компанията представи карта за лоялност „Lidl Plus“ с мобилно приложение, което активира различни бонуси, подаръци и отстъпки за редовни клиенти. Приложението е достъпно в повечето европейски страни, в които Лидл оперира, като предлага отстъпки за продукти на собствена марка и за партньорски оферти.

Лидл каталог

лидл брошура

Освен класическите хранителни предложения, в каталога на Лидл има и предложения от нехранителния сектор, като висококачествени артикули за кухня, електроника и дрехи. С около 30 и 40 страници – понякога дори повече – брошурата на Lidl ви кани да разглеждате и да пазарувате изгодно.

Брошурата на Лидл е валидна за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Шумен, Добрич, Смолян, Кърджали, Перник, Пазарджик, Благоевград, Сандански, Петрич, Кюстендил, Монтана, Видин, Враца, Ловеч, Плевен, Силистра, Габрово, Хасково, Стара Загора, Разград, Търговище, Ямбол и цяла България.

Често задавани въпроси

Кога излиза новата брошура на Лилд?

Новата брошура на Лидл Булгария, излиза всяка седмица в периода между четвъртък и понеделник.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са Lidl България?

Може да се обадите на национален клиентски телефон 02 90 66 444 от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 часа и в събота от 10 до 16 часа.

Нови брошури от тази седмица на други супермаркети и хипермаркети

5/5 - (5 votes)
Промоции