Кауфланд брошура

Брошурата е актуална от понеделник 22 Април до неделя 28 Април 2024

Кауфланд нова брошура

Седмичната промо брошура на Кауфланд предлага страхотна възможност за потребителите да закупят на евтини цени стоки от първа необходимост от малката потребителска кошница. Може да се възползвате от страхотени промоции на месо, яйца, захар, кафе, сирене, зърнени култури, плодове и зеленчуци.

Kaufland Брошура: Нови предложения всяка седмица!

Kaufland е един от най-големите супермаркети с над 700 клона в Германия и общо над 1100 в Европа, подобно на Lidl, е част от Schwartz Group. Kaufland предлага широка гама от над 30 000 продукта на разумни цени в магазините си. В седмичната брошура на Kaufland ще намерите много вълнуващи предложения за спестяване на пари.

кауфланд нова брошура

Обслужване на клиенти

Kaufland е насочен към доброто обслужване на клиентите, за да направи пазаруването ви възможно най-спокойно. Ако карате електрическа кола, можете да я зареждате от зарядна станция на паркинга на хипермаркета, докато пазарувате. За дребни покупки си струва да използвате и бързите каси K-Scan, които се предлагат във все повече клонове на Kaufland, за да чакате на касата възможно най-кратко и да пазарувате по-бързо.

Кауфланд карта

Кауфланд карта

Вашата клиентска лоялност ще бъде възнаградена с безплатната карта Kaufland, която можете да използвате, за да получавате допълнителни отстъпки и ексклузивни купони. Освен това можете да използвате Kaufland Card, за да събирате точки за лоялност и да ги обменяте за купони или да получавате отстъпки в някоя от редовните кампании за лоялност и да получавате ценни награди.

Новата брошура на Kaufland

Не искате да пропуснете най-добрите сделки тази седмица? Тогава разгледайте изгодните предложения и кампании с намаления в актуалната брошура на Kaufland. Можете да разглеждате брошурите онлайн на около 40 страници. Ще намерите много предложения от разнообразната гама, наред с други неща:

 • Хлебни изделия
 • Млечни продукти
 • Прясно месо и риба
 • Банани, портокали и други плодове
 • Домати, краставици и други зеленчуци
 • Замразена храна
 • Кафе
 • Напитки и спиртни напитки
 • Козметика
 • Растения
 • Предмети от бита

Актуалната брошура на Kaufland е винаги достъпна за разглеждане онлайн в Promocii.info

Историята на Kaufland

Пътешествието на този ритейл гигант започна в Германия през 1984 година. В началото Кауфланд е само млада компания сред огромната конкуренция на търговията, но мениджмънта й, разполагаща с голяма визия за бъдещето. С корени, засадени здраво в почвата на иновациите и удовлетворението на клиентите, компанията започва да расте с бързи темпове. Основателите вярват в идеята да предложат пазаруване за клиентите, различно от всички други конкуренти.

Експанзия в Европа

С годините Кауфланд разширява своята област на действие в цяла Европа, достигайки до държави като Полша, Чехия и Румъния. С всяко ново място тя развива своята уникална смес от достъпни цени и отлично качество, създавайки лоялни клиенти.

историята на kaufland

Хипермаркет за всичко

Компанията обгръща идеята за хипермаркети – големи магазини със страшно много продукти. Сега потребителите могат да намерят всичко, което им беше необходимо под един покрив – свежи плодове и зеленчуци, стоки за дома, дори електроника. Концепцията на хипермаркетите не само опрости живота на клиентите, но и подготви пътя за Кауфланд, за да стане добре позната марка в целия континент.

През 2020 година Kaufland взе историческо решение, като реши да напусне австралийския пазар и така приключи своя път там. Това решение, въпреки че беше с горчив и прощален характер, позволи на компанията да насочи усилията си към основните си европейски пазари.

Брошура Kaufland България

Компанията стъпва на българския пазар през 2006г. с регистрираното в България дружество Кауфланд България ЕООД енд Ко. През 2019г. компанията вече има 7288 служители и 1,7 млрд. лв оборот, като регистрира нетна печалба от почти 77 милиона лева. Огромният брой служители, прави Kaufland най-големия недържавен работодател в България.

кауфланд брошура

Кауфланд каталог

Всяка седмица Promocii.info обновява актуалния каталог на Кауфланд за България. Не пропускайте да се възползвате от свежи и качествени предложения. В промо каталога Kaufland ще намерите всичко, което сърцето ви желае. От маркови продукти до собствени марки, има много страхотни предложения.ю

Брошурата на Кауфланд е валидна за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Шумен, Добрич, Смолян, Кърджали, Перник, Пазарджик, Благоевград, Сандански, Петрич, Кюстендил, Монтана, Видин, Враца, Ловеч, Плевен, Силистра, Габрово, Хасково, Стара Загора, Разград, Търговище, Ямбол и цяла България.

Промоции Кауфланд

В Kaufland ще намерите всичко, което сърцето ви желае. От маркови продукти до собствени марки, има много страхотни предложения. Със собствената марка Брей! можете да откриете традиционно българкси стоки, като лютеница, сирене, олио, боб и други, насладете се на ниски цени с високо качество. Освен това Kaufland редовно предлага ексклузивни продукти в сътрудничество с известни личности, като Христо Стоичков. Можете да намерите най-добрите цени и оферти за седмицата в актуалната брошура на Kaufland на страницата на Промоции Инфо, която можете да разгледате по всяко време.

Намаления на олио и зехтин

Промоции на кафе

Отстъпки на месо и риба

Матраци в Кауфланд на изгодни цени

Кауфланд си партнира с водещия български производител на матраци Тед Бед и често може да откриете оферти на качествени колекции от матраци, топ матраци, възглавници и други артикули, които отговарят на динамично променящите се предпочитания на клиентите.

Оферти на машини, винтоверти, инструменти

Често задавани въпроси

Кога излиза новата брошура на Кауфланд?

Новата брошура излиза всяка седмица в периода между четвъртък и понеделник.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са Kaufland България?

Може да се обадите на безплатния национален клиентски телефон 0800 / 12 220 от понеделник до петък от 8:00 до 18:30 часа, с изключение на официални почивни дни

Работно време на магазини Kaufland

От Понеделник до събота 07:00 ч. – 22:00 ч. Неделя 07:00 ч. – 22:00 ч.

адреси на магазини

Кауфланд София

 • бул. „Ген. Тотлебен“ 36 1606 София
 • ул. „Скопие“ 1 1233 София
 • ул. „Резбарска“ 7Б 1510 София
 • ул. „Хан Кубрат“ 61 1229 София
 • ул. „Кукуряк“ 3 1618 София
 • бул. „Тодор Каблешков“ 3 1618 София
 • бул. „Петър Дертлиев“ 56 1324 София
 • ул. „Асен Йорданов“ 7 1574 София
 • ул. „Проф. д-р Ив. Странски“ 20 1000 София
 • ул. „Филип Аврамов“ 3 1712 София
 • ул. „Хайделберг“ 1 1592 София

адреси на магазини

Кауфланд Пловдив

 • ул. „Македония“ 97Б 4000 Пловдив
 • бул. „Пещерско шосе“ 36 4000 Пловдив
 • ул. „Брезовско шосе“ 127 4003 Пловдив
 • бул. „Цариградско шосе“ 94 4000 Пловдив
 • бул. „Освобождение“ 47 4023 Пловдив

адреси на магазини

Кауфланд Варна

 • ул. „Христо Смирненски“ 2 9000 Варна
 • ул. „Д-р Петър Скорчев“ 2 9010 Варна
 • бул. „Република“ 60 9020 Варна
 • бул. „Трети март“ 77 9023 Варна

адреси на магазини

Кауфланд Бургас

 • ул. „Янко Комитов“ 8 8000 Бургас
 • ул. „Транспортна“ 23 8000 Бургас
 • ул. „Отец Матей Миткалото“ 45 8011 Бургас

Кауфланд вестник

Мнения от клиенти

Кауфланд
4.1
На база на 5961 отзива
powered by Google
Добро обслужване! Богат избор! Добри цени! Препоръчвам!
Krasi KirilovaKrasi Kirilova
04:27 31 Mar 24
albena bozhilovaalbena bozhilova
12:45 26 Mar 24
Kristiqn PenevKristiqn Penev
11:54 25 Mar 24
Lubo ManevLubo Manev
19:38 18 Feb 24
Изключително лошо отношение към възрастните потребители, които нямат скоростта на по младото поколение, никаква толерантност и такт. Потресен съм от отношението на консултант продавачите в този магазин.
NadiaK.NadiaK.
08:51 19 Jan 24
Огромен магазин и много зареден винаги. Има много голям паркинг. На входа има равен ескалатор ( подходящ за инвалидни колички и инвалиди)водещ на втория етаж, където е входа към супермаркета. На етажа има хапване, ядки и други неща. Вътре има два щанда с био храни, без глутен, веган и пресни сокове.
Lilia DimitrovaLilia Dimitrova
08:10 03 Jan 24
Място в което редовно пазарувам.Продуктите са прясни и качествени. Това, което ме притеснява е, че стоките от щанда за маслини и салати се предлагат в пластмасови кутии. Редовно купувам маслини и всеки път се прибирам у дома с ненужна кутия, която съм заплатила и веднага трябва да изхвърля, тъй като количество им в къщи стана огромно. Смятам, че маслините ,както и другите продукти спокойно могат да се поставят в найлонови торбички, които не заемат място и могат да намерят приложение у дома.
Не бях премерил плодовете и зеленчуците, но касиерката беше толерантна и услужлива, което ми позволи бързо да обработя пакетите без това да пречи на останалите клиенти.Когато има взаимно разбиране, доверие и търпимост проблемите се решават бързо и удоволствието от пазаруването остава!
Изключително потресена съм от отношението на продавач- консултантката, която ме обслужи! Като човек, който редовно пазарува в този обект за пръв път ми се случи нещо подобно и останах със страшно лошо впечатление, относно маниерите на вашите консултанти!Пред мен на касата беше човек, желаещ да закупи слушалки, които са на промоция, при което след маркиране на артикула в системата цената беше различна и човекът помоли за повече информация.Последвалата реакция на младата госпожица беше следната:- Вие си купувате тези слушалки, аз няма как да знам! ( с повишен тон)При което човекът помоли за съдействие и тя му отговори, че най- вероятно е необходима Кауфланд карта( отново с повишен саркастичен тон).Включих се към разговора и й казах, че на първо място не е уместно поведението й, второ тя е служител и представител на този обект, и няма как да очаква физическо лице да знае по- добре от нея какво се случва с цената на въпросните слушалки, а тя отвърна, че по цял ден е затворена в тази каса.Разбира се, поведението й беше нагло, надменно и по- скоро предпочиташе да си прави компания с касиерката в съседство, отколкото да се загрижи, защо няма да продаде слушалките на господина!Относно колежката й искам да добавя и за нея, че репликата й към мен беше, че няма нужда да правим на въпрос това, че тя не знае какво се случва с този продукт! ( тоест, вместо да успокои нещата ги влоши много повече)Това което искам да кажа е, че подобно отношение в търговски обект е абсолютно неприемливо и госпожицата трябва да бъде научена на елементарни обноски, особено с клиенти! ( Нека бъде благодарна, че слушалките не ги закупувах аз)
js_loader

5/5 - (16 votes)
Промоции