Билла брошура

Брошурата е актуална от 18.04.24 до 24.04.24г.
Брошурата е актуална от 25.04.24 до 01.05.24г.

Нова брошура на Билла със седмични промоции

Що се отнася до храната, която се предлага в магазините на Билла едва ли някой може да победи гиганта, що се отнася до съотношението цена-качество. Средно във всяка BILLA има около 8000 различни продукта: от прясно месо и колбаси до широка гама печива, пресни зеленчуци и плодове, банани, замразени стоки, напитки, сладкарски изделия, готови храни и други подобни могат да бъдат намерени в супермаркета рафтовете. Всичко на справедлива цена – а в настоящата брошура на BILLA дори и на особено изгодни цени.

Историята на Billa

Историята на Billa, преплита иновация и амбиция за търговски успех. Вярвайки в силата на съчетаването на качество и достъпни цени, Billa се ражда през 1953 година в Австрия. По това цари период на възход на търговията на дребно и потребителите жадуват за по-голям избор и удобство при пазаруването.

От своите скромни начални стъпки, Billa сравнително бързо разраства своята мрежа и става световно известна марка. Billa не създава просто магазини, а истински центрове на общност, където клиентите се срещат с качествени стоки и услуги. Силната връзка между марката и клиентите се гради върху доверие и предоставяне на най-доброто.

Билла България

В България Billa стъпва през 2000 година, като бързо става добре позната марка. Това е мястото, където българските потребители откриват нов подход към пазаруването – съчетаване на високо качество и ниски цени, както и приятна и модерна търговска среда.

Днес Billa се издига като символ на качество и надежден партньор в света на търговията. Нейната история продължава да се пише с иновационни решения и ангажимент към клиентите и общностите, които обслужва. Billa остава в сърцата на мнозина, и нейната история е още далеч от своя край.

Билла каталог

била брошура

Прясна храна, готова храна, напитки, почистващи препарати, козметика или малко лакомства, може да намерите всичко, което сърцето ви желае в популярния супермаркет BILLA. А вашата малка или голяма покупка е по-евтина с Promocii. Разгледайте актуалната брошура на BILLA онлайн от четвъртък и намерете оферти, отстъпки и специални промоции на BILLA. Без хартиени отпадъци, но с много начини за спестяване!

Брошурата на Била е валидна за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Шумен, Добрич, Смолян, Кърджали, Перник, Пазарджик, Благоевград, Сандански, Петрич, Кюстендил, Монтана, Видин, Враца, Ловеч, Плевен, Силистра, Габрово, Хасково, Стара Загора, Разград, Търговище, Ямбол и цяла България.

Често задавани въпроси

Кога излиза новата брошура на Билла?

Новата брошура на Billa, излиза всяка седмица в периода между четвъртък и понеделник.

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са Billa България?

Може да се обадите на нациомналния телефон за клиенти 0700 120 10 на цената на един градски разговор. За всякакви оперативни въпроси, препоръки, оплаквания използвайте национален телефон на клиента.

Нови брошури от тази седмица на други супермаркети и хипермаркети

4.7/5 - (3 votes)
Промоции