Метро брошура

Брошурата за хранителни продукти е актуална от 11.04.24 дo 24.04.24
Брошурата за нехранителни продукти е актуална от 11.04.24 дo 24.04.24

МЕТРО брошури и оферти

Гамата на METRO Cash & Carry ви предлага топ продукти – за ценители и майстори, в хранителния и нехранителния сектор. Вино и сирене, месо и риба, плодове и зеленчуци, кафе и чай, както и сладкарски изделия и десерти се предлагат от МЕТРО в избрано качество. А офис консумативи, мултимедия, мебели и обзавеждане, както и сезонни артикули допълват гамата на Metro. Ще бъдете информирани за всички текущи оферти и промоции от местния магазин на едро на METRO в седмична брошура на METRO. Можете да намерите клоновете и работното време на METRO, брошурите, офертите и онлайн магазина Metro.bg

Историята на Metro

Вдъхновяващата история на Метро следва постоянната жажда за иновации и комерсиален напредък. Метро е основана през 1964 година в Германия. Тогава светът на търговията е различен от сега, но идеята е а създаване на партньорство и подкрепа за професионалните потребители и предприемачите.

Започнало с един обект, Метро постепенно разраства мрежата си и доведе концепцията на „кеш и кери“ до нови висоти. Подобно на стълб, който поддържа моста, Метро се превърна в стабилна платформа, предлагаща на малките и големите търговци необходимите инструменти и стоки за тяхния успех.

Метро Кеш енд Кери България

Метро стъпва на българския пазар през 1999 година с отварянето на първия магазин в София. Този магазин се превърна във вратата към света на Метро за българските фирми. Оттогава Метро не просто се разраства, но става неотделим част от търговската и икономическа тъкан в страната.

Метро каталог

метро брошура

Разнообразието от предлагани продукти в Метро маркетите е голямо. За да сте добре информирани, просто преглеждайте онлайн брошурите на Metro в Promocii.info всяка седмица и намерете най-добрите сделки на едро.

Брошурата на Метро е валидна за София, Благоевград, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Варна и Бургас в които компанията има магазини.

Често задавани въпроси

Кога излиза новата брошура на Метро?

Новата брошура на Метро Кеш енд Кери, излиза на всеки 2 седмици и включва хранителна и нехранителна брошура

До кога са валидни цените от брошурата?

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите.

Как да се свържа са Metro България?

Може да се обадите на национален клиентски телефон 0700 100 71 всеки делничен ден от 08:00 до 19:00 ч., цена на минута – според тарифния план на абоната.

Нови брошури от тази седмица на други супермаркети и хипермаркети

5/5 - (2 votes)
Промоции